Polyuretaani - jokapäiväinen materiaali

Polyuretaani on käytännöllinen, polyuretaani on lämpöä eristävä, polyuretaani säästää energiaa, polyuretaani on edullinen, polyuretaani on muotoutuva, polyuretaani on monipuolinen, polyuretaanilla on hyvä tarttuvuus, polyuretaani on pehmeää, polyuretaani on kovaa, polyuretaani on kevyttä materiaalia, polyuretaani kestää kemikaaleja.

Polyuretaania on rakennuksissa. Polyuretaani on turvallinen rakentajille ja asukkaille koska: polyuretaani ei mätäne, polyuretaani ei homehdu, polyuretaanista ei lähde kuituja eikä pölyä, polyuretaani on hajuton, polyuretaanista ei vapaudu kaasuja eikä hajuja, polyuretaanista ei erity terveydelle haitallisia epäpuhtauksia. Polyuretaani ei ime kosteutta, polyuretaani on ilmatiivis, polyuretaani on vesihöyrytiivis.

Polyuretaania on eristeputkissa, polyuretaania on eristeissä, polyuretaania on autoissa, polyuretaania on veneissä, polyuretaania on kengissä, polyuretaania on urheiluvälineissä, polyuretaania on huonekaluissa, polyuretaania on koristelistoissa, polyuretaania on sisustustuotteissa, polyuretaania on tiivisteissä, polyuretaania on pyörissä.

Telojen ja pyörien pinnoitteet ovat polyuretaania, laitekotelot ja suojukset ovat polyuretaania. Polyuretaani kestää raskaita kuormituksia hyvin. 

 

Polyuretaani on niin moneksi!

 

 

Polyuretaani on monessa mukana. Polyuretaani on meidän jokapäiväisessä elämässämme kiinteästi mutta huomaamattomasti mukana. Kun tarvitsemme tuotteita jotka ovat pehmeitä, kovia, muotoutuvia, kestäviä sekä ulko- että sisätiloissa sekä pitävät lämmön tilan sisällä tai ulkopuolella, silloin kyseisten tuotteiden raaka-aine on Polyuretaani.

 

Yleensä tunnemme muovit, mutta polyuretaanista emme tiedä paljoakaan, joten usein tietämättämme nukumme polyuretaanipatjalla ja tyynyllä, istumme autossa polyuretaani-istuimella ja ohjaamme autoa polyuretaaniratilla. Ulos lähtiessämme vedämme jalkaamme polyuretaani saappaat tai lenkkarit joissa on polyuretaani pohjat, tai käytämme polyretaanista valmistettuja urheiluvälineitä, mailoja yms.

 

Polyuretaani on niin monikäyttöinen materiaali, että vain mielikuvitus on rajana sen käytäntöön sovittelussa. Silloin kun haluamme, että energiankulutus ja energialasku ovat mahdollisimman pienet, käytämme eristeenä polyuretaania. Myös silloin kun haluamme kauniita, edullisia ja kestäviä sisustusosia kotiimme tai julkisiin tiloihin, valitsemme materiaaliksi polyuretaanin. 

 

Polyuretaani - hyvä valinta!


 

 


« Takaisin